Om undertegnede

Mit navn er Carsten Jørgensen, og jeg har arbejdet professionelt med softwareudvikling siden 1995. Jeg købte min første computer efter min konfirmation.

Det var en såkaldt hjemmecomputer af mærket Texas TI-99/4A. Flere af mine venner dengang havde en Commodore 64, og jeg husker ikke hvorfor valgt faldt på TI-99/4A. Til at starte med brugte jeg den udelukkende som spillekonsol. Det ændrede sig da jeg på det lokale bibliotek fandt bogen BASIC-programmering med Texas 99/4A af Erwin Neutsky-Wulff. Kort efter havde jeg skrevet mit første program som var et adressekartotek hvor data blev gemt på kassettebåndstation.

Mens jeg gik i folkeskole og senere handelsskole var det min plan at læse datalogi på universitetet. Af forskellige årsager endte jeg dog med at læse matematik i stedet for. Jeg fik min første email adresse i 1991 og havde i begyndelsen svært ved at se det smarte ved emails. De eneste andre jeg kunne sende mails til så jeg jo hver dag på universitetet. Men da jeg så i 1992 var på studieophold i England opdagede jeg hvor meget lettere og hurtigere det var at kommunikere via email fremfor almindelig post. Jeg husker stadig den første version af Netscape og hvor mange problemer jeg havde med at få den op og køre på Unix-maskinerne i kælderen under Matematisk Institut, KU.

I min professionelle karriere har jeg primært beskæftiget mig med softwareudvikling baseret på Windowsplatformen rettet mod den finansielle sektor. Jeg har produktionskode erfaring med C, C++ og C# og har arbejde med alle Visual Studio versioner siden den første i 1995 samt alle versioner af .NET framework’et. Mit fulde CV kan ses her: LinkedIn profil.


Please send messages and comments to my twitter account Twitter.

Edit page on GitHub. Please help me to improve the blog by fixing mistakes on GitHub. This link will take you directly to this page in our GitHub repository.

There are more posts on the front page.

Creative Commons License
Content of this blog by Carsten Jørgensen is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.