Vind en bog

Der har været stille på bloggen i et stykke tid. Nu prøver jeg at komme i gang igen. Siden sidst har jeg blandt andet brugt tid på at give feedback på bøgerne Type-Driven Development with Idris og Rx.NET in Action.

Jeg har tidligere skrevet om begge bøger her og her. Hvis du gerne vil i gang med at skrive ‘reactive’ programmer i C#, så kunne Rx.NET in Action være et godt sted og starte. Er du derimod klar til at tage din viden om funktionel programmering til næste niveau, så er der masser af inspiration af hente i Type-Driven Development with Idris.

Som tak for min indsats med at give feedback på bøger har jeg modtaget et eksemplar af hver. Og dem vil jeg gerne give videre til mine læsere. Søndag den 28. maj trækker jeg lod om dem, så send mig email, hvis du vil være med i lodtrækningen. Husk at skrive hvilken bog du er interesseret i. De heldige vindere vil få direkte besked. Den eneste betingelse er, at jeg kun sender bøger til adresser i Danmark. Du finder min email under ‘kontakt’.


Please send messages and comments to my twitter account Twitter.

Edit page on GitHub. Please help me to improve the blog by fixing mistakes on GitHub. This link will take you directly to this page in our GitHub repository.

There are more posts on the front page.

Creative Commons License
Content of this blog by Carsten Jørgensen is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.